De raserna som flest allergiker äger

De hundraser som flest allergiker är ägare till världen över är:

Pudel
Bichon frise´
Bichon havanaise
Coton de tulear

Allergi är mycket individuellt, det den ena tål, kan den andra reagera mot, så även om det är en allergivänlig ras så måste man testa sig fram, men ge inte upp, utan testa tills du hittar den ras du tål bäst!


Kommentarer
Postat av: jenny

Hej! Jag vill verkligen ha en chihuahua! Men min mamma är allergisk mot pälsdjur. Fast vi har en katt, och den tål hon, och vi har en kanin. Men jag vet inte hur jag ska göra! Hon vill inte ha en hund, och jag har velat ha det hela mitt liv.? Hjälp?

2010-04-17 @ 20:05:28
URL: http://aangel.devote.se
Postat av: Cornelia

Hej jag heter Cornelia och vill så hemskt gärna ha en lagotto hund. Min tvilling syster är allergisk mot vissa pälsdjur som hund.Vi har åkt till en uppfödare med lagotto och Filippa fick gosa med dom, då kännde hon att det kliade lite i ansiktet eller var det var för dom hade slickat henne där men annars inget mer.Några månader senare fick vi låna en fullvuxen lagotto och då viste inte Filippa om hon kännde något. Vad ska vi göra nu tror du?

2012-01-15 @ 12:12:20
Postat av: Cornelia

Hej jag heter Cornelia och jag vill jätte gärna ha en lagotto! Men min tvillingsyster Filippa tål inte dom flesta pälsdjuren.Vi har varit hos en uppfödare som hade lagotto valpar och Filippa fick gosa med dom likaså vi (vi andra i familjen) men hon kännde bara att det kliade lite i ansiktet tror jag.

Några månader senare fick vi låna en fullvuxen lagotto över en helg men hon kännde inte något bara lite men vi vet inte.Men vad ska vi göra nu vi vill ju så gärna veta om hon tål Lagotto vad ska vi göra nu då tycker du??Tacksam för svar!!!

2012-01-15 @ 15:58:28
Postat av: Cornelia

Oj jag råkade skriva två likadana kommentarer:D

2012-01-15 @ 16:00:22

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0